Ervaringen van cliënten:

Harmelen 12 februari 2015 Alternatieve geneeskunde, niets voor mij..


Maar tja, als je met de reguliere geneeskunde niet verder kom, dan wil je toch wat “anders”
proberen.
Via de Osteopathie, kreeg ik te horen dat ik met NAET van mijn allergie af kan komen.
Jaja, beetje met buisjes in je handen , beetje zweverig gedoe, maar baat het niet dan schaad het niet.
Dus ik met mijn allergie voor fruit, stof, katten, hooikoorts en nog meer dingen die ik zelf eigenlijk
niet wist of niet kon benoemen naar Petra Schalkwijk, bij Allergie Woerden.
Basis wegwerken en dan de genoemde allergieën.
Na  4 behandelingen was mijn constant ontstoken oorlel, niet meer ontstoken (metaalallergie),
heb nu geen bultjes meer op mijn tong, nies niet meer met aardappels schillen.
En heb niet meer het gevoel dat ik de hele dag met een snotneus loop, en nies ook bijna niet meer.
Dat zal morgen over moeten zijn na de behandeling voor stofallergie vandaag!!
En mocht ik een reactie krijgen, heb ik geleerd om mezelf te behandelen.
Ik  als  niet van de zweeftherapie, ben zeer enthousiast, een echte aanrader..

Angela vd Linden

 

"Niet lekker in zijn vel" en zindelijkheid

Al maandenlang was ik met mijn zoontje van 5 jaar aan het tobben. Hij zat niet lekker in zijn vel, veel huilen en was niet zindelijk overdag en s nachts. We hadden al wat wegen bewandeld, maar via via kwam ik aan het adres van allergie-vrij Woerden. Ik heb een gesprek met Petra gehad en ik dacht dat zij mijn zoontje misschien wel kon helpen, ook al had ik het idee dat hij geen allergie had. De behandelingen waren erg prettig en mijn zoontje voelde zich erg op zijn gemak. Af en toe mocht hij 24 uur iets niet eten en aanraken. Mijn zoontje was goed gemotiveerd, en dit was erg goed te doen. Een dagje zonder suiker voeren we zelf ook nog wel eens in. De dag na een behandeling leek hij een klein stapje terug te doen om daarna een grote stap vooruit te zetten. Binnen een paar weken had ik een gelukkig kind en was overdag en ''s nachts zindelijk! Ook de leerkrachten van zijn school zagen verbetering in zijn houding. Enkele maanden later gaat het nog steeds geweldig. Petra heeft ons tips gegeven als het even wat minder gaat, en dat werkt prima.

Tony

Chocolade allergie

Al een aantal jaren lopen we met onze zoon van 6 jaar bij de kinderarts. Eigenlijk wist hij niet precies wat er met onze zoon aan de hand was. Ik ben toen verschillende homeopathische behandelingen gaan volgen bij diverse therapeuten. Maar niets hielp. Een aantal dingen zijn door de jaren heen toch beter geworden, doordat hij ouder werd. Maar hij bleef niet tegen melk en chocolade kunnen. Melk veroorzaakte veel slijm waardoor hij moest blijven puffen en van chocolade krapte hij zich helemaal kapot. Via via kwam ik bij Petra terecht en zij heeft in ongeveer 9 behandelingen Roan genezen. Hij kan nu weer volop melk drinken en heeft zijn puffen niet meer nodig. En chocolade is ook geen probleem meer voor hem. Hij is nu weer helemaal gelukkig, want hij wilde zo graag chocolade eten. En hij verteld dan ook graag aan iedereen hoe dokter Petra hem geholpen heeft!

Moniek

Fruit

Al jaren vermijd ik het eten van bepaalde fruitsoorten. Als ik bijvoorbeeld kersen at, kreeg ik een kriebel in mijn mond of zwollen mijn lippen zelfs op. Door de NAET behandelingen kan ik weer volop genieten van al het fruit!

Iris

Pollen

Elk jaar begon ik in het voorjaar met het slikken van antihistaminetabletten. De laatste jaren had ik steeds eerder en vaker last van pollen in de lucht. Ik ben in behandeling gegaan bij Petra. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb nergens meer last van en heb in geen maanden meer een antihistaminepil genomen!

Paul

Op www.allergie-weg.nl vindt u ook veel ervaringen met NAET voor diverse klachten.