Frequently Asked Questions

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat is vooraf moeilijk te zeggen. Het hangt er helemaal van af voor hoeveel stoffen u allergisch bent. Aan het begin van de behandeling, kunnen slechts 2 a 3 stofjes tegelijk worden behandeld. Al naar gelang het lichaam meer gewend raak aan de behandelmethode, kan het lichaam een behandeling voor meerdere stofjes tegelijk aan. De ervaring leert echter dat de meeste clienten tussen de 6 a 10 behandelingen nodig hebben. Heb je een simpele allergie (bijv. alleen hooikoorts) dan is het aantal behandelingen beperkt. Ben je echter allergisch voor bijvoorbeeld pollen, huisstof en bepaalde dieren, dan neemt het aantal behandelingen toe.


Werkt Total Reset altijd?
Er worden hele goede resultaten geboekt. Ook mensen die in de reguliere medische sector zijn uitbehandeld komen meestal van hun klachten af. Sommige mensen merken al naar 1 behandeling een duidelijke verbetering, anderen pas als al hun allergie├źn 1 voor 1 behandeld zijn.


Doet de behandeling pijn?
Nee! Bij een Total Reset behandeling wordt er gebruik gemaakt van kinesiologie, acupressuur en een ademhalingstechniek. Alleen sieraden en schoenen moeten worden uitgedaan. Kleding wordt altijd aangehouden.


Reacties na een behandeling
Er zijn allerlei reacties mogelijk, maar over het algemeen zijn de reacties niet zo heel heftig.
Vaak is men heel moe, soms grieperig of huilerig, maar het gebeurt ook dat mensen zich na een behandeling juist veel beter en energieker voelen.
Veel volwassenen en kinderen zijn al behandeld met blijvende resultaten.